2012. január 15., vasárnap

AT Tartós hajfesték 6.7 Csokoládébarna - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az Advance Techniques tartós Krémhajfestéke gyönyörű természetes színeket biztosít, így akár otthon is könnyen alkalmazható. A hatékony és gyengéd formulák hosszantartó, vibráló, természetes színt nyújtanak, miközben teljes ösztakarást és védelmet biztosítanak a hajszálaknak.
Három lépéses folyamat
- Előkezelő, amely előkészít és véd A hidratáló összetevők gyengéden kondicionálják a fejbőrt, miközben a polimerek védőréteget képeznek a hajszál teljes hosszán a sérülések elkerülése és a tökéletes hajszín biztosításának érdekében.
- Hajfestés  A csepp mentes krém formula segítségével a mikropigmentek mélyen behatolnak a hajszálakba, ezzel biztosítva a vibráló árnyalatokat. A haj teljes hosszán egyenletes színt és ősztakarást biztosítanak.
- Utókezelő, Kondiciónáló-Hajszín fixáló Befejezésként masszírozza a hajába a Shea vajat tartalmazó hajkezelőt, ami segít hosszan megőrizni a festett hajszínt
A legjobb eredmény érdekében olyan árnyalatot válasszon, amely illik a bőrszínéhez és maximum 2-3 árnyalatot tér el az eredeti hajszínétől.
A doboz tartalma:
- Előkezelő (15 ml)
- Színelőhívó emulzió (70 ml)
- Krémhajfesték (48 ml)
- Utókezelő kondiciónáló (20 ml)
- egy pár kesztyű
A termék bontatlan
Eredeti ára 1900Ft lenne


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-01 08:48
. AT Tartós hajfesték 6.7 Csokoládébarna - Jelenlegi ára: 1 000 Ft