2011. szeptember 26., hétfő

Ingatlan.lap.hu – Pest megye doboz - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Ön most az ingatlan. lap. hu oldalon található Ingatlanirodák – Pest megye dobozban lévő első 3 helyre licitálhat.
 Dobozonként az első 3 legtöbbet ajánló kapja meg sorban az első, második és harmadik helyet.  
Kezdő ár: 5. 000 Ft+ÁFA
 A licit végén az egyes helyek győztese 1 évig kapja meg az adott helyet a győztes licit fejében.
minden licitáló, függetlenül attól, hogy megnyeri-e az aukciót, 1 hét díjmentes megjelenést kap a Startlap Ingatlan rovatán(http: //www. startlap. hu/ingatlan/), a Kiemelt ajánlatok között
Dobozonként az első helyet megnyerő licitáló 2 hét díjmentes megjelenést kap a lap. hu , ingatlan kategória oldalain (http: //www. startlap. hu/lapkatalogus/otthon/) a szabad helyek függvényében, a jobb hasáb linkes dobozában
Minden doboz második helyét megnyerő 1 hónapos, korlátlan feltöltést biztosító hirdetési csomagot nyer a megújult Startapró. hu portálon (http: //www. startapro. hu/)!
Minden résztvevő csak abban a dobozban licitálhat a helyekre, ahova az érvényes megrendelése szól. Ha olyan dobozba szeretne licitálni, ahol még szerepel linkkel, kérem, keressen meg elérhetőségeimen!
A licit után a dobozok elhelyezését az oldalon a doboz aukción elért eredménye alapján alakítjuk át. Érdemes tehát minél többet licitálni, mert ezzel nem csak a link, de a doboz helyét is befolyásolják! Ennek feltétele, hogy a dobozban minden meghirdetett hely elkeljen.
Amennyiben az aukció sikertelenül zárul (nem érkezik ajánlat), abban az esetben a dobozban a linkek elhelyezésében a megrendelés sorrendje számít!
Fizetési feltételek: Az egyes aukciós pozíciók nyertesei, a licit lezárását követően megrendelőlapot kapnak a győztes helyre, melyet cégszerűen aláírva és 8 napon belül visszafaxolva véglegesítik a helyüket. A megrendelő visszaküldését követően számla megy ki a megrendelőnek, melyet 8 napon belül átutalás útján kell rendezni.
Amennyiben a fenti határidőkig a győztes a megrendelőlapot nem juttatja vissza hozzánk, vagy nem egyenlíti ki a számlát, akkor a megnyert helyezést elveszíti, és az így felszabadult helyet a 2. helyezett kapja meg, és így tovább.
 


Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-21 11:00
. Ingatlan.lap.hu – Pest megye doboz - Jelenlegi ára: 5 000 Ft